Recenze Hotelu Leonardo Praha

Vaše spokojenost je pro nás důležitá!

Nejvyšší prioritou Hotelu Leonardo je kvalita a spokojenost hostů. Budeme proto rádi, pokud nám poskytnete otevřenou a upřímnou zpětnou vazbu. Slibujeme, že se všemi komentáři budeme zabývat a osobně vás budeme kontaktovat s odpovědí.

Recenze pochází z naší stránky na Tripadvisor.

  • Srdce Prahy

    Hotel Leonardo se nachází v samém srdci Prahy. Nachází

    Jovi traveller Sep 17, 2016
  • „Vynikající služby. ”

    Hotel Leonardo nám nabídl bezvadné služby, od rezervací

    Jennifer B Sep 19, 2016
  • „Opravdu milé a klidné překvapení!“

    A navíc uprostřed pražského Starého Města. Snadná

    Jagns Z Oct 07, 2016
  • „Skvělá poloha, pokoje, personál, snídaně“

    Pro náš pobyt v Praze jsme si nemohli vybrat lepší

    Chip1701 Oct 07, 2016
  • Srdce Prahy

    Hotel Leonardo se nachází v samém srdci Prahy. Nachází se v samotném centru a k většině turistických míst lze dojít pěšky. Snídaně je obstojně bohatá. My jsme si ji vzali na nádvoří, což bylo lepší, než snídat ve sklepení, kde se podávala. V okolí hotelu se nachází spousta dalších restaurací. Poloha je dokonalá, dlážděné chodníky jsou příjemné, prostě ideální pro kratší dovolenou.

    V hotelu jsme byli ubytovaní v červenci 2016 jako pár

    Jovi traveller, Londýn, Velká Británie Sep 17, 2016
  • „Vynikající služby. ”

    Hotel Leonardo nám nabídl bezvadné služby, od rezervací po odnos zavazadel. Byli jsme skupina 21 firemních kolegů na týmovém výletu. Naše plány a potřeby se v průběhu měsíců plánování několikrát změnily. Monika, která se starala o naši rezervaci, vyřídila každou naši novou žádost s úsměvem. Pomohla nám zorganizovat příjemný víkend. Díky, Moniko!

    Pokoje byly čisté a moderní. Snídaně formou švédských stolů byla bohatá a personál velmi ochotný a zasvěcený.

    Hotel se nachází pouze pár minut chůze od Karlova mostu. K většině pamětihodností a obchodů lze dojít pěšky. Dokonalé.

    V hotelu jsme byli v září 2016, cestovali jsme s přáteli

    Jennifer B, Londýn, Velká Británie Sep 19, 2016
  • „Opravdu milé a klidné překvapení!“

    A navíc uprostřed pražského Starého Města. Snadná dostupnost z hlavního nádraží.

    Pokoje jsou útulné, vybavené starožitným nábytkem, s menším kuchyňským koutem. Pohodlná postel.

    Opravdu velmi pěkné. Chutná snídaně, bar a restaurace otevřené odpoledne. Terasa je kuřácká a kuřáci navíc obdrží zápalky s logem Hotelu Leonardo.

    O sousedech jsme nevěděli (nebylo nic slyšet), i když byl hotel plně obsazen. Velmi doporučujeme!

    Jagns Z Oct 07, 2016
  • „Skvělá poloha, pokoje, personál, snídaně“

    Pro náš pobyt v Praze jsme si nemohli vybrat lepší hotel. Byl dostatečně daleko od rušného hlavního náměstí se všemi těmi turisty, přitom dostatečně blízko k procházkám Starým Městem. Hotel má k dispozici parkovací místa v nedalekých garážích (nutno rezervovat předem). Přivítal nás velmi přátelský personál, všichni hovořili anglicky. Poskytli nám základní instrukce k cestě do hotelu a během našeho pobytu nám ochotně zodpověděli naše dotazy. Náš pokoj byl prostorný a čistý. Snídaně formou švédského stolu byla bohatá, včetně výborné kávy. Nedávám často hotelu hodnocení „vynikající“, ale tento si to bezpochyby zaslouží. A cena určitě nikoho nezruinuje.

    Chip1701, Plymouth, Minnesota Jul 10, 2016